Inspirace 4. dubna 2022

V pondělí 4. dubna vás inspiruje moderátorka Věra Klimšová s online stratégem a mentorem Miloslavem Látalem a také resturatérkou a podnikatelkou Monikou Rusovou. Inspirace tentokrát proupluje on-line světem, ale i žaludkem. Nalaďte si nás jako vždy ve 21:00 hod. 

Miloslav Látal

Jsem online stratég a mentor, který vede podnikatele, jak efektivně podnikat ve virtuálním světě. Mám dar najít slabiny v tom, co děláte a navrhnout přesně zacílené změny pro vaše efektivnější podnikání. Když jdete do online podnikání, tak vám nikdo neřekne, že pokud chcete výsledky, tak vás vaše podnikání brzy pohltí a přestanete mít čas na rodinu a koníčky.

A já se s vámi podělím o to, jak spoustu toho, co děláte opakovaně a vyčerpává vás, můžete chytře udělat tak, aby vás to nestálo čas ani energii, a přitom aby vám vaši zákazníci rozuměli a vaše produkty milovali.

www.miloslavlatal.cz

Monika Rusová je mladá a inspirativní podnikatelka, která vlastní a vede restauraci Melina v pražské Michli. Melina je krásným příkladem malé restaurace, která je sice otevřena jenom 4 hodiny denně, ale dokáže vydělat slušné peníze. Monika nám prozradí tajemství svého podnikání a podělí se o své podnikatelské tipy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *