Inspirace 11. dubna 2022

Představte si, jaké by bylo, kdybyste mohli pracovat a vydělávat odkudkoliv na světě? Anebo při takovém větším úklidu doma, objevili poklady, kdy jeden vydá i za 100 000 Kč? V pondělí 11. 4. vás bude inspirovat online podnikatelka a  autorka projektu Podnikání z pláže Stáňa Stiborová a investor do sběratelství Ispandjar Mirzojev. Od 21:00 hod. se na vás těší modeátorka Věrka Klimšová s hosty.   

Ispandjar Mirzojev objevil podnikatelský poklad v dětství, kdy sbíral a staré sbírá sportovní fotbalové karty a nálepky. Jeho rukama prošlo už hodně zajímavých kousků a některé z nich přesahují cenu 100 000 Kč. Ispandjara určitě kontaktujte, pokud investujete do sběratelství jakéhokoliv druhu, ať už sportovních kartiček, anebo třeba dresů! Co má dnes malou hodnotu, už za pár let může být zlatým pokladem. 
Stáňa Stiborová je máma tří dcea a jednoho syna, online podnikatelka a autorka projektu Podnikání z pláže a stejnojmenné knihy. Před pár lety se při pohledu na posledních pár korun v peněžence rozhodla, že už nechce odkládat své sny na „až někdy“ a radikálně změnila svůj život. Procestovala půlku světa, porodila své mladší dvě děti a do toho vybudovala fungující byznys, který jí dává SVOBODU, SEBEREALIZACI a JISTOTU. 
 
Už několik let inspiruje lidi, jak si pomocí online podnikání užívat života, ze kterého si nemusí brát dovolenou :-). Ukazuje lidem cesty a vede je krok za krokem k vlastnímu online podnikání. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *