Inspirace 3. ledna 2022

V prvním díle pořadu vlítneme do opravdu velké inspirace! Moderátorky Věra Klimšová a Elena Rubtsová přivítají inspirativní hosty z Institutu osobnostního tréninku – manželé Veroniku a Petra Pavelkovy a Veroniku Ježíkovou

Hosté vás budou inspirovat nejen svým vlastním příběhem, jak začali podnikat v oblasti osobnostního rozvoje, ale také se dozvíme to, jak pracovat s vlastní myslí např. pomocí kvantové terapie, Yuen metody nebo funkčního principu! Že netušíte, o co se jedná? Tak si nás nezapomeňte naladit v pondělí 3. ledna od 21:00 hod. a nechte se inspirovat

Veronika a Petr Pavelkovi jsou kouči, terapeuti, inovátoři, školitelé týmů i jednotlivců. Spolu založili odbornou platformu pro kouče a terapeuty Institut osobnostního tréninku. Vytvořili osobnostně rozvojový program jednotlivcům na míru MindArt Concept. S nimi zažijete osobní rozvoj moderně, efektivně a prakticky. 

Cílem je, abyste objevili nekonečné možnosti vaší mysli, svého potenciálu. Díky individuálnímu tréninku, na základě znalostí o fungování mozku, energií a mysli, aktivujete vaše skryté schopnosti i nové úhly pohledu, tedy možnosti.

Více na www.MindArtConcept.cz, www.IOST.cz.

Veronika Ježíková je funkční terapeutka a členka Institutu osobnostního tréninku, která ve své praxi využívá kvantové terapie, Yuen metody a funkčního principu. Kombinace, která zaručuje trvalé a okamžité zkvalitnění života.

Díky své lidskosti, nadhledu, přirozenému tahu na branku a laskavosti pomáhá klientům v nalezení jejich vlastního vnitřního klidu a ve zvyšování úrovně vědomí. A tím i ve zkvalitnění života, které následuje. S klienty pracuje na odstraňování mentálních bloků, čištění vztahů, překonávání strachů, rozpouštění nežádoucích programů a emocí.

Více na www.veronikajezikova.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *