Inspirace 21. února 2022

V pondělí 21. 2. se už na vás těší moderátorka Věrka Klimšová a její inspirativní hosté: Interiérová designérka a autorka projektu Bydli lépe Iva Šmídová a průvodkyně mateřstvím a dula Viola Jedličková!

S Ivou Šmídovou si budeme povídat o tom, jak důležité je pro naši spokojenost okolní prostředí, zejména útulný, krásný a praktický domov. Viola Jedličková nás inspiruje, že porod může být krásným zážitkem. 

Možná, že muži nyní zavírají oči a zakrývají si uši, věřte ale, že útulný a harmonický domov má vliv nejen na něžnější polovičky a že silní chlapi ví, jak svou ženu podpořit v jednom z nejdůležitějších momentů jejího i společného života! Inspirujte se už v pondělí od 21:00 hod..

Iva Šmídová je původně textilní výtvarnice se do navrhování interiérů zamilovala v roce 2004, kdy se poprvé setkala s termínem Home staging a následně absolvovala na toto téma kurz v Londýně. Správně navržený domov považuje za základ šťastného života, protože jak neustále opakuje, podvědomé vnímání prostoru kolem nás má přímý vliv na spokojenost v našich životech. 

 Iva své letité zkušenosti s realizacemi interiérů vložila do projektu BYDLI LÉPE, díky kterému inspiruje, motivuje a pomáhá stovkám žen zařídit si domov snů. Iva vede intenzivní kurz Útulný domov krok za krokem a nedávno otevřela Akademii útulného domova, platformu pro ženy, které to chtějí mít doma praktické a útulné a už je nebaví, být na to samy.Dnes žije Iva s mužem a dvěma dcerami v jedné pražské řadovce a kromě praktických interiérů miluje léto, moře a zdravé jídlo, ale taky dobrou knihu a koupání v ledu.

Více najdete na: www.bydlilepe.cz a www.ivasmidova.cz

Viola Jedličková je dula, laktační poradkyně a průvodkyně žen a párů v nádherném období těhotenství, porodu a šestinedělí.  Tomuto poslání se věnuje již téměř 12 let a během této doby byla podporou pro stovky žen v období těhotenství a mateřství.
 
Dula Viola provází a podporuje budoucí rodiče na cestě ke šťastně prožitému těhotenství, přirozenému, harmonickému porodu a klidnému šestinedělí. Pomáhá ženám s hledáním a výběrem jejich vlastního přístupu k této etapě života. Mimo jiné ženy podporuje, aby v tomto jedinečném, transformačním a posilujícím zážitku mohly najít zdroj své síly a sebe-vědomí. Zároveň díky Viole může celá rodina procházet tímto obdobím spokojeně, s lehkostí, klidem a jistotou.
 
Po porodu její práce pokračuje v roli laktační poradkyně a podporuje maminku i s rodinou v prvních měsících po porodu.
 

Podle svých slov vnímá Viola cestu od početí k porodu a následné šestinedělí  jako nádherné období v životě každé budoucí maminky. Je to výjimečná příležitost, která otevírá ženě cestu k propojení se svým tělem, svou ženskou silou a energií. Pro Violu je radostí a smyslem její práce, když může přispět k tomu, aby toto období ženy a jejich rodiny prožívaly šťastně a podle svých představ.

 
Více na: www.dulaviola.cz 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *