Inspirace 7. března 2022

V pondělní Inspiraci 7. března vám Pavel Pližingr představí, co je to kreslení světlem ve fotografii a s Renée Laveckou si budeme povídat o vaginálním mapování. Jste zvědaví, co se pod oběma „tajemnými“ pojmy skrývá? Pojďte se s moderátorkou Věrkou Klimšovou a jejími hosty inspirovat už v pondělí v 21 hod., kdy vše odhalíme. Těšíme se na vás. 

Své otázky jako vždy zasílejte na studio@radioapplaus.com.
Pavel Pližingr je fotograf a zaměřuje se na disciplínu kreslení světlem ve fotografii. Ta je v Čechách mylně prezentovaná jako šílené mávání prskavkami a jinými světelnými zdroji, přičemž je to mnohem více. „Kreslení světlem je dynamická tvorba fotografie, kdy člověk objevuje barevný svět kolem sebe, který je zahalený do tajemné náruče tmy.“ To se Pavel snaží předat účastníkům na workshopech nebo při přednáškách.
 
Více najdete na www.kreslenisvetlem.cz
 

Venuše, Renée Lavecká, je lektorka vědomého doteku a intimity. Věnuje se práci s lidmi už od roku 2011. Pracuje také jako terapeutka a masérka smyslných masáží ve studiu Tělo v souvislostech v Praze i jako koučka a průvodkyně osobním rozvojem jednotlivců i párů. Vede semináře vědomého doteku i transformační meditační semináře po celé České republice. Hodně jí naplňuje práce se ženami terapeutickou metodou Mapování pro ženy.

Mapování pro ženy je hluboká intenzivní doteková metoda, která pomáhá ženám zbavit se traumat psychických i fyzických, pomáhá jim vyznat se v sobě, najít své osobní hranice i lásku k sobě samým. 

Více o Venuši najdete na: www.pracestelem.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *