Inspirace 28. března 2022

Inspirace přichází z mnoha koutů! V pondělí 28.3. se dozvíte, co je to kranio-sakrální terapie a zároveň se inspirovat i muzikou! Hosty moderátorky Věry Klimšovou budou kranio-terapeutka Soňa Čižíková a muzikant Milan Kristin! Nalaďte si nás už tradičně v 21:00 hodin.

Soňa Čižíková
Vnímáš tlaky z okolí, že by si se měla chovat „nějak“. Uděláš to, aby si „jim“ vyhověla. Ale vevnitř víš, že jsi to chtěla a měla udělat jinak. Pochybuješ pak o sobě, vyčítáš si, že jsi to zase neustála. Nebo už jsi dokonce ve stavu, že žiješ dvojí život. Jinak žiješ doma, jako hodná holka. A pak se těšíš na ty chvíle, kdy tě rodina neuvidí a tam si užíváš.
I já jsem se točila v kruhu a neviděla jsem cestu, jak z něj ven. Opakovaně se mi v životě děly situace, které jsem prožívat nechtěla. Ale pořád tady byly a já jsem začala hledat, jak svůj život změnit. Postupně mně začali do cesty přicházet inspirativní knihy a lidé. Díky tomu všemu jsem poznala jednu klíčovou věc. To, co o mně tvrdí mé nejbližší okolí, ještě neznamená, že taková skutečně jsem.

Soňa vystudovala mnoho terpeutických metod, v pořadu Inspirace se bude věnovat Quant kraniosakrální terapii.

Více na: telovsouladu.cz

Milan Kristín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *