Inspirace 28. února 2022

Access Consciousness je metoda, ale také životní styl, který vás může dostat až na vrchol! Sen mnoha dospívajících je dostat se na vrchol modelingové kariéry. V pondělí 28.2. to spojíme! Inspirovat nás bude facilitátorka metody Access Conciousness Adriana Těšínská a zakladatelka modelingové agentury Next Models Tereza Jelínková. V pondělí ve 21:00 hod. se na vás těší Elena Rubtsová a její hosté.

Adriana Těšínská působí jako certifikovaná facilitátorka spol. Access Consciousness. Je také členkou Institutu osobnostního tréninku. Již několik let nabízí klientům individuální sezení a pořádá kurzy Access Bars v České republice. Pomáhá tak lidem „úspěšně se hnout z místa“, vidět situace z jiné perspektivy a najít nové možnosti tam, kde je předtím neviděli.
Tereza Hradil Jelínková podniká již několik let. Tím, že pracovala od 13 let jako modelka po celém světě, to pro ni byla jednoznačná volba. Podnikat začala již při vysoké škole, kdy díky kontaktům založila svoji vlastní agenturu pro hostesky a modelky Next Models. Byl to další krok k doplnění „podnikání“ v modelingu. Velkým vzorem a podporou jí byl a je manžel. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *