Inspirace 14. března 2022

Inspirovat vás budeme i v 11. dílu pořadu Inspirace. Hosty moderátorky Věry Klimšové bude Miroslav Ketman, který se více než 10 let věnuje smyslným, energetickým a tantrickým masážím a také lektorka, zakladatelka a majitelka dvou pole dance studií Barbora Szábová. Nechte se i dnes inspirovat našimi hosty – laskavě pohladit, anebo se pustit do náročného tance  a sportu jako pole dance!

Jmenuji se Miroslav Ketman.

Od malička jsem vnímal ve svých rukou úžasné teplo. Snad nikdy jsem ani v zimě nepotřeboval rukavice. Pořád jsem nechápal proč to tak mám. Až před asi 12-ti lety jsme s partnerkou vstoupili na cestu práce s energií a hlavně na cestu tantry. A toto mi změnilo život. Nyní již jen přijímám ten dar a vždy, když přiložím své ruce k masírovanému, s úžasem vnímám kolik energie, tepla a lásky může proudit skrze ruce. Často slýchám „vy máte tak teplé ruce“ a pak jen odpovídám „užívejte si to“.

 

V současné době nabízím zejména energetické a tantrické masáže žen i mužů a pokud je to možné upřednostňuji práci s páry a párové masáže, protože tam cítím nejvíce pozitivního vlivu, posilování vzájemné důvěry, prohlubování  upřímnosti a vnášení lehkosti do společného života.

 

Masáž páru je smyslným rituálem plným sdílení společného prožitku. Darujeme si tím nejen možnost prožívání svobody v přítomnosti partnera, což je velkým obohacením každého vztahu, ale i možnou inspiraci pro další partnerský život, kde by neměla chybět tolerance, hravost a radost z nekonečných možností objevování, pochopení pro nejrůznější druhy potěšení.
Partnerská masáž může být oslavou dlouholetého zralého vztahu, právě tak jako vzrušivou inspirací ve vztahu nabitém vzájemnou přitažlivostí. Vždy přináší nové okamžiky, nezatížené očekáváním a omezením. Sváteční a bezpečný prostor Vám umožní vyjít z Vašich obvyklých hranic.

 

Absolvoval jsem širokou škálu masérských a tantrických kurzů a nyní se sám věnuje výuce všeho, co jsem se za dlouhou cestu osobního rozvoje naučil.

 
Více na www.ketman.cz

Barbora Szábová je lektorka pole dance, létací jógy, jumpingu, rope skippingu, twerku a břišního pekáče. Absolvovala Management Sportu FTVS na UK a Mezinárodního management na Newton College. Ještě při studiu založila a je majitelkou B-Pole Studií v České Lípě a Mladé Boleslavi. Je také organizátorkou čtyř největších pole dance soutěží v ČR – Pole Sport Contest, Czech Pole Championship, Czech Exotic Open, Czech Pole Art. Její největším úspěchem je 2. místo na MČR v Pole Art 2018 v kategorii Profesionálek. Věnuje se také divadelnímu tanci a baví ji muzika, zpívání, kolečkové brusle, kulturní akce, cestování a neustále se učit něco nového ☺.

Více na www.b-pole-studio.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *