Inspirace 21. března 2022

V pondělí 21.3. ve 21 hod. vás budou inspirovat 2 krásné a samozřejmě #inspirativní ženy 🤩. A společně s moderátorkou Michaela De Martino vlastně 3 😍. Koučka Veronika Harčárová pomáhá ženám objevit své dary přeměnit je v Intuitivní podnikání 🥰. Lucie Kubů ZVrbiček – průvodkyně žen – zase pomáhá ženám najít svou ženskou energii, která se prolne jak do partnerství, tak do vztahů! Buďte u toho s námi 😎 – už ve 21 hod.!

Veronika Harčárová
Pomáham, ženam objaviť ich dary a premeniť ich v Intuitívne podnikanie, ktoré robí ženám radosť, napĺňa ich prináša príjem a je v súlade s nimi vďaka čomu si môžu plniť svoje sny. Více na FB a IG.

Lucie Kubů
Vyzvihni svou vnitřní magii a ženskou sílu, nasyť svou duši.Poznej svou intuici a nauč se jí důvěřovat. Najdi své skryté poklady. Poznej, jakou sílu ti mohou přinést byliny a intuitivní kazetky. Jsem průvodkyně žen. Umím hledět do hloubky tvojí duše. Pracuji hluboce intuitivně s bylinami a kazetkami, které zpracovávám na míru. Svými projekty podporuji ženy na cestě ke své ženské energii. Získají tak kvalitnější život v partnerství a jsou zdravější.

Více na www.zvrbicek.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *