Inspirace 25. dubna 2022

Po velikonoční pauze vás  v pondělí 25. dubna budeme opět inspirovat! Tentokrát budeme zpívat a léčit naše domácí mazlíčky. Jaké to je vydat se na dráhu sólového zpěváka, když vám do toho vstoupí nevítaná pandemie Covidu-19? A jak snadné nebo spíš naopak těžké je dnes vybudovat úspěšnou veterinární kliniku? Pozvání do pořadu Inspirace přijali zpěvák Sten Vox a zakladatel Veterinární kliniky Zvířecí doktor MVDr. Jan Čučka. Už v pondělí od 21:00 se na vás těší moderátorka Věrka Klimšová.

STEN Vox, občanským jménem Stanislav Čorba, je zpěvák, barytonista, konferenciér a bavič. Vystupuje jako sólista s tanečními orchestry v Praze a dalších městech ČR. Zpívá česky, slovensky, anglicky a zvažuje zpívat i německy. Svou sólovou dráhu startuje již od roku 2017, kdy ji zahájil sólovými koncerty, ale kvůli pandemii Covidu-19 a s tím spjatých omezení musel udělat zásadní rozhodnutí:

Ukončit kariéru, nebo maximálně využít mezidobí, kdy si mohl STEN zpívat jen ve zkušebně a zapracovat na sobě?

STEN vsadil na to, že po rozvolnění přijde období, kdy bude poptávka převyšovat nabídku v oblasti hudebních skupin a kapel hrajících na zábavách, plesech i svatbách.

STEN přichází s novou „tváří“, se svým repertoárem romantických písní a hitů a novým uměleckým jménem.

STEN je tady pro všechny, kdo chtějí slyšet a zatančit si na super hity a pobavit se na skvělé „one-man show“.

Již brzy naleznete více informací na jeho oficiálních stránkách: www.stenvox.com.

Veterinář MVDr. Jan Čučka je zakladatelem Veterinární kliniky Zvířecí doktor v Kladně. Veterinární klinika Zvířecí doktor je moderní veterinární zařízení s vybavením srovnatelným se zahraničními klinikami. Cílem veterinární kliniky je nabídnout všem pacientům kvalitní komplexní ošetření pod vedením zkušených lékařů a kvalifikovaných veterinárních sester. V klinice celý tým využívá nejnovějších technologií, metod i materiálů, dostupných v moderní veterinární medicíně. Všichni naši pacienti mají právo na kvalitní péči bez rozdílu věku, plemene nebo pohlaví.

V současné době klinika disponuje dvěma ordinacemi, třemi hospitalizačními jednotkami, aseptickým sálem s přípravnou, jednotkou intenzivní péče s nepřetržitým provozem, oddělením zobrazovacích technik, včetně CT přístroje, krevní bankou a rehabilitací. 

Tým Veterinární kliniky Zvířecí doktor se neustále vzdělává, jak v tuzemsku, tak i v zahraničí a snaží se pro Vás hledat nejnovější možnosti diagnostiky a ošetření, protože každý život je pro ně stejně důležitý.

Více najdete na: www.zvireci-doktor.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *