Inspirace 31. ledna 2022

V pondělí 31.01. v pořadu Inspirace přivítáme koučku a NLP terapeutku Martina Černou a grafickou designérku a brand specialistku Ven Avenir.
Inspirovat se budeme nejen příběhy našich hostů, terapeutickou metodou i koučinkem, ale i kreativním světem barev, fontů a mnoho dalšího.  
 
Jak vám může pomoci NLP terapie anebo jak vzniká grafický design ušitý na míru vaší značce a zároveň vašim klientům? To jsou otázky, které napadly nás, ale co vy? Řada z našich hostů začala podnikat v oboru, který byl původně jen jejich koníček a často se našimi díly prolíná motto: “Nikdy není pozdě!”

Martina ve své práci propojuje koučovací principy s terapeutickými NLP technikami, čímž vytváří prostor pro rozšiřování vnitřní svobody a osobnostní růst.

Její energie je jako jezero, klidná, ale vnitřně hluboká. Dostala do vínku dar intuitivní moudrosti a schopnosti proniknout pod povrch. Umí s jistotou, lehkostí a citem provést zákoutími podvědomé mysli, ale i poskytnout nadhled.

Má potřebu neustále hledat nové cesty přinášející ještě více svobody. A tak se stalo, že přišla na koncept cyklického koučování. Unikátní propojení NLP koučinku s přirozenými rytmy mysli a těla.

www.martinacerna.com

Na začátku není nic

Potom, jak pár nesmělých tónů vznikají první čáry

Krouží, proplétají se…, víří …

Představy  formují tvar …

… a síla myšlenky dává postupně tvaru obsah.

Tvar a obsah se skládají do nové kreativní formy, která vyjadřuje váš svět, vaše poselství.

Tak pracuji, tak vzniká vaše tvář podnikatelky.

Tvář, která se stane součástí vaší osobnosti.

Ven Avenir – grafický design vašeho podnikání – www.venavenir.cz

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *