Inspirace 7. února 2022

Přesně týden před svátkem zamilovaných, to je v pondělí 7.2. od 21:00 hod., se budeme inspirovat v hlubokém a kreativním světě pravé lásky, vztahů nejen s partnerem, ale také tím, který máme k sobě!

Našimi hosty budou experti na vztahy a vnitřní transformaci: Katarina Hawken a John Hawken. Katarina je zakladatelkou exkluzivní seznamovací a seberozvojové agentury Find L’Amour, která dává dohromady i usmiřuje páry po celém světě! John Hawken zasvětil svůj život tantře i šamanismu a je zakladatelem organizace Cesty transformace www.thepathsoftransformation.com a zakladatelem seminárního hotelu Centrum transformace.

Tušíme, že oba mají společné nejen jméno, ale také recept na nikdy nekončící pravou lásku, jejíž esencí je nikdy nekončící práce sama sobě. Vypadá to na hodně zajímavou a inspirativní jízdu! Proto nezapomeňte náš pořad naladit v pondělí 7.2. ve 21:00 hod.! Těší se na vás Elena Rubtsová.

Katarína Hawken se pod hlavičkou své exkluzivní seznamovací a seberozvojové agentury Find L’Amour již osm let na mezinárodní bázi věnuje seznamování a vědomému seberozvoji lidí. 

Energickou a cílevědomou Slovenku do Prahy poprvé přilákala láska v roce 2007. Katarína následně se svým tehdejším partnerem strávila šest let cestováním po celém světě a pracovala v oblasti HR a marketingu v New Yorku, Šanghaji, Kaohsiungu, Aarhuse, Canterbury a v Praze. 

Nakonec se v roce 2014 zčásti usadila v Praze, kde v roce 2018 potkala svého současného manžela Johna Hawkena, se kterým má syna Timothyho. Katarína tráví 2/3 svého času v zahraničí, co ji umožňuje neustále si rozšiřovat databázi o zahraniční klienty, o které je hlavně na straně slovenských a českých žen velký zájem. 

Jak taková práce moderní dohazovačky a vztahové konzultantky vypadá, jaké jsou rozdíly mezi prací se zadanými a nezadanými, proč podle ní práce na sobě a na vztahu nikdy nekončí a co všechno musí udělat pro to, aby svým klientům dohodila pravou polovičku, nebo aby pomohla dvojici zachránit rozpadající se vztah, se dozvíte už v 6. dílu pořadu Inspirace!

http://findlamour.com/cs/

John Hawken je původem britský učitel tantry, šamanismu, bioenergetiky a temného erótu. Je zakladatelem organizace Cesty transformace a seminárního hotelu Centrum transformace. Předtím založil a vedl centra v Anglii, Německu a na Krétě. Poznatky ze své 40-lete praxe sdílí velmi srozumitelně a jasně v knize Tantrická cesta k transformaci (přeložena z anglického originálu Realizations On the Paths of Transformation). 

John rád spojuje příjemné s užitečným, a protože velmi rad cestuje, vede inspirativní kurzy a workshopy pro páry i jednotlivce po celém světě, především v České republice, Anglii, Francii, na Krétě a v Indii. Dvakrát ročně organizuje a vede poutě a retreaty na místech se silnou energií a hlubokým významem. 

Podle Johna vnější krajina je odrazem naší vnitřní krajiny, kterou máme v sobě a pobývání na určitých energeticky silových místech nám pomáhá dostat se do kontaktu s hlubším smyslem naší vnitřní krajiny.

http://www.cestytransformace.cz/?lang=cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *